مربی کشاورزی

اطلاعات، تجربیات، جزوات. مشاوره

مربی کشاورزی

اطلاعات، تجربیات، جزوات. مشاوره

در این وبلاگ سعی شده از کلیه تجارب و اطلاعات شخصی و سایر دوستان و همکاران جهت توسعه بخش کشاورزی استفاده شود.

۹ مطلب در شهریور ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

عنوان: کتاب "شناخت گیاهان دارویی"

شامل: مصور رنگی و حاوی تیره های اصلی گیاهان دارویی   

تعداد صفحات: 163

فرمت: PDF

قیمت: 2000 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: نمونه سوال "آزمون ادواری زعفران"

شامل: 134 عدد آزمون های مرحله ای و 90 عدد آزمون های ادواری همراه با پاسخ تشریحی

تعداد صفحات: 54

فرمت: PDF

قیمت: 3000 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: جزوه آموزشی "مکانیزاسیون زعفران"

شامل: مصور رنگی و حاوی کلیه مراحل کاشت، داشت و برداشت مکانیزه زعفران

تعداد صفحات: 32

فرمت: PDF

قیمت: 1500 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: جزوه آموزشی "آراستگی محیط کار 5S"

شامل: بسیار کاربردی و محتوی مراحل عملیاتی اجرای کامل 5S در سازمانها

تعداد صفحات: 63

فرمت: پاورپوینت

قیمت: 6000 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: نمونه سوال "سبزی کاری"

شامل: 273 عدد سوال به همراه پاسح

تعداد صفحات: 14

فرمت: PDF

قیمت: 2000 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: مجموعه آموزشی "سبزی کاری"

شامل: یک جزوه مصور رنگی و یک جزوه آموزشی با فرمت Word

تعداد صفحات: 19 و 146 صفحه

فرمت: PDF و Word

قیمت: 4000 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

  

برای تشخیص دادن طالبی و هندوانه رسیده از نارس راه هایی ساده اما بسیار ظریف وجود دارد. البته دفراموش نشود در دسته بندی گیاه شناسی، بطور کلی گیاهانی که از محصولات آنها به مدت چند سال متوالی استفاده می شود با عنوان میوه و از گیاهانی که برای استفاده از بخش خوراکی آن مجبور به کشت هر ساله آنها هستیم، تحت عنوان سبزی جات یاد می شود. بنابراین اینجا منظور ما از کلمه میوه، سبزیجاتی است که بخش خوراکی آنها میوه آنهاست مثل هندوانه، خربزه، طالبلی و ...

میوه ‏ها را معمولا باید رسیده و بیشتر سبزیجات را نارس مصرف کرد.
طالبی

برای تشخیص طالبی رسیده به 4 عامل توجه کنید:
معاینه کنید! رنگ پوست طالبی باید زرد مایل به سبز یا زرد کرم رنگ باشد نه سبز!
تکان دهید! اگر طالبی کاملا رسیده باشد با تکان دادن آن می‏توانید مثل یک قلک صدای تخم‏هایش را در داخل آن بشنوید.
بو کنید! باید بوی خوشی از آن به مشام برسد.
لمس کنید! سرطالبی که به ناف مشهور است باید نرم ‏باشد. اگر همه قسمت‏های طالبی نرم باشد، احتمالا بیش از حد رسیده و گازدار است.

هندوانه
برای تشخیص هندوانه رسیده می‏توان به آزمایش‏های زیر دست زد:

وزن کنید! هرچه هندوانه نسبت به جثه‏اش سبک‏تر باشد، تردتر و رسیده‏تر است مشروط بر این که پوک نباشد.
فشار دهید! اگر هندوانه رسیده را در میان دو دست خود قرار داده و فشار دهید قرچی صدا خواهد داد. البته این یک اصل کلی نیست.
تلنگر بزنید! با انگشت بزنید و گوش کنید. اگر صدای شبیه «پینک» با آهنگ زیر و بلند شنیدید هندوانه هنوز نرسیده است. ولی اگر صدایی شبیه «پانک» با آهنگ بم و آهسته شنیدید هندوانه رسیده و قابل خوردن است. برخی نیز این صدا را به گونه‏ای دیگر تشریح می‏کنند و می‏گویند اگر صدایی که شنیدید صفر بود هندوانه نرسیده ولی اگر صدایی عمیق و رسا شنیدید که در داخل هندوانه پیچیده و انعکاس یافت هندوانه‏اش حرف ندارد.

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: جزوه آموزشی "تراریوم یا باغ شیشه ای"

شامل: مقدمه، تاریخچه، مواد مورد نیاز و انواع گیاهان مورد نیاز و روش کار

تعداد صفحات: 15 صفحه

فرمت: پاورپوینت

قیمت: 1500 تومان

 

  • رضا پیشگاهی
  • ۰
  • ۰

عنوان: جزوه آموزشی "گیاهان زینتی و غیر مثمر"

شامل: انواع گیاهان فصلی یکساله، دوساله و چند ساله و گیاهان پیازی همراه با تصاویر جذاب و نحوه تکثیر، پرورش و آشنایی با آفات گیاهان زینتی

تعداد صفحات: 171 صفحه

فرمت: PDF

قیمت: 2500 تومان

 

 

 

  • رضا پیشگاهی
(*